Rekisteriseloste

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä.

Kirjaudu

Käyttäjätunnus:

Salasana:


Ei vielä tunnuksia?
Rekisteröidy!
Suomen Verkkomaksut

Henkilötietolain (523/99) 10 § ja 24 §:n mukainen Rekisteriseloste ja Informointiasiakirja
 
  1. Rekisterinpitäjä
 
Nimi:                                 Soundion Oy Ltd
Osoite:                              Almanpolku 10, 21500 PIIKKIÖ
Y-tunnus:    2354704-1
 
  1. Rekisteriasioita hoitava henkilö
 
Toimitusjohtaja Jukka Kulmala
+358-(0)40-5061125
 
  1. Rekisterin nimi
 
Soundion-asiakasrekisteri ja
Soundion-markkinointirekisteri
 
  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
 
Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Rekisterin tietoja käytetään Soundionin omaan sähköposti-markkinointiin ja suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole sitä kieltänyt. Soundion käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun sekä tarjonnan kohdistamiseksi.
 
Soundion voi käyttää alihankkijoita tietojen käsittelyssä, jolloin osa tiedoista voi sijaita Soundionin alihankkijoilla.
 
  1. Rekisterin tietosisältö
 
Asiakkaan perustiedot:
Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: sukunimi, etunimet, osoitteet, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika tai henkilötunnus, sukupuoli ja kielitunnus. Mahdollinen kielto lähettää asiakkaalle suoramarkkinointia. Mahdolliset sähköisen suoramarkkinoinnin luvat.
 
Asiakkuuden perusteella syntyvät tiedot:
Tiedot asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista. Kanta-asiakastiedot tai muut vastaavat ryhmittelytiedot.
 
Verkkokaupan asiakkaiden lisätiedot:
Soundion.fi-palveluun rekisteröityneen asiakkaan tunnistamistieto (käyttäjätunnus ja salasana), maksuvälinetiedot sekä asiakkaan itsensä antamat kiinnostustiedot.
 
 
  1. Säännönmukaiset tietolähteet
 
Asiakkuus ja asiointi:
Soundion Oy Ltd
 
Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.
 
Asiakassuhde syntyy, kun asiakas a) luo verkkotunnukset verkkokauppaan tai
b) tilaa tuotteita.

Suoramarkkinointikielto tallennetaan asiakkaan erillisen ilmoituksen perusteella. Sähköiseen suoramarkkinointiin (sähköposti) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti. Luvan pyytämiseksi käytetään Soundion-markkinointirekisteriä, jonka tiedot ovat yleisistä ja julkisista rekistereistä.
 
Luottokelpoisuus:
Suomen Asiakastieto Oy
 
  1. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
 
Asiakasrekisteristä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille kolmansille tahoille. Tietoja ei siirretä Suomen ulkopuolelle. Soundion Oy Ltd voi kuitenkin luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.
 
  1. Evästeiden käyttö
 
Soundion.fi verkkokaupan palvelua parannetaan ja kävijäliikennettä seurataan käyttämällä evästeitä (cookies).
 
  1. Rekisterin suojauksen periaatteet
 
Soundion-asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla.
 
Asiakastietojen käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain rekisterinpitäjän omat työntekijät ja rekisterinpitäjän toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijät. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.
 
  1. Tarkastusoikeus
 
Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä Soundion-asiakasrekisteriin tallennettuihin tietoihin. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena rekisterinpitäjän osoitteella. Sountion Oy Ltd vastaa kirjallisesti esitettyihin tarkastuspyyntöihin kirjattuna kirjeenä 3 kuukauden sisällä tarkastuspyynnön esittämisestä.
 
  1. Tiedon päivittäminen
 
Verkkokaupassa rekisteröitynyt asiakas voi itse muuttaa päivitettävissä olevia osoite ja muita tietojaan.
 
  1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
 
Asiakkaalla on oikeus kieltää yritystä käsittelemästä itseään koskevia tietoja markkina- tai mielipidetutkimuksia tai suoramarkkinointia varten. Rekisteröitynyt asiakas voi asettaa kiellon verkkokaupassa tai ilmoittaa siitä kirjallisesti rekisterin pitäjälle.